Що відомо про шанси окупантів захопити Куп'янськ

У ДПСУ зазначили, що на даній ділянці сили оборони надійно тримають оборону

За даними аналітиків окупанти отримали наказ захопити Куп'янськ до виборів президента РФ, які відбудуться у березні 2024 року. Начальник пресслужби бригади “Сталевий кордон” Іван Шевцов в ефірі національного телемарафону розповів про шанси окупантів захопити місто, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Ми пам’ятаємо, вже було кілька разів. Вони намагалися зробити якісь дати, до яких вони мали захопити Куп’янськ. До серпня, потім до листопада, до Нового року. Зараз новий термін – до березня. Але, як ви бачите, поки що у ворога нічого не виходить. Сили оборони тримають на даній ділянці надійно оборону“, – запевнив.

Ситуація на Куп’янському напрямку, за його словами, залишається стабільно напруженою. 

Найгостріша ситуація станом на 12 грудня була в районі села Синьківка.

Він також розповів, що РФ підтягує резерви, які мають зайняти місце втраченого раніше особового складу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі національного телемарафону розповів про ситуацію на фронті.

За його словами, штурмові загони окупантів складаються переважно з колишніх ув’язнених, військових-штрафників та інші неблагополучних людей, які доєдналися до тих загонів. “В’язниць в Росії багато, ув’язнених багато, переважно зараз їх забирають навіть без їхнього погодження”, - повідомив Володимир Фітьо. 

Він зазначив, що Синьківка може бути майбутнім плацдармом для подальшого наступу окупантів на саме місто Куп'янськ. За його словами, не так Синьківка, як саме місто Куп'янськ є важливим і логістично, і іміджево.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися