Як будуть виглядати "Картки харків'янина" різних категорій (фото)

Всі картки будуть відрізнятися по кольоровій схемі, титульного зображення та інформації, що міститься на звороті

У Харкові почали видавати перші "Картки харків'янина". Попри анонсовані "шкільні" картки, першими "пластик" отримують представники комунальних установ. Про те, як будуть виглядати різні типи карт, розповіли на офіційному сайті проєкту.

"Комунальна" карта - призначена для працівників міських державних установ, є іменний. На ній, крім номера, містяться ПІБ, інформація про заснування, до якого належить працівник, унікальні штрих і QR-коди, номери пільг, короткий номер гарячої лінії. Також на картці міститься позначка про можливість використання карти замість E-ticket. Картка оформлена в зеленому кольорі, а на її титульній стороні зображені альтанка і фонтан "Дзеркального струменя".

Карта "Пільгова". Призначена для різних пільгових категорій жителів міста. Її зворотна частина майже не відрізняється від "Комунальної", крім того, що не містить найменування комунального закладу. Вона виконана в синьому кольорі, на титульній частині зображені чорнобривці на тлі "Моста всіх закоханих", розташованого на Лопанській стрілці.

"Звичайна" карта. Її може отримати будь-який житель міста. Вона також є іменний, на її зворотній частині вказані ПІБ, номер, штрих і QR-коди та відмітка про використання в якості E-ticket. "Пластик" оформлений в лаконічний білий колір, а на титульній частині зображений "Держпром" з присвятою до 367-ї річниці від дня заснування міста.

"Студентська" і "Учнівська" картки. На цих картках, окрім стандартної інформації, буде вказано назву навчального закладу, де навчається власник карти, а також термін її дії — в залежності від віку учня або студента, і умов навчання. Обидві картки на титульній стороні матимуть геометричну різнокольорову абстракцію.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що існує відеоінструкція, за допомогою якої можна подати заяву в електронному вигляді на оформлення "Карти харків'янина".

Читайте также