Жорстоке побиття в Харкові: поліція затримала зловмисників (ФОТО)

Двом нападникам обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави

Харківські поліцейські затримали зловмисників, які жорстоко побили чоловіка на вулиці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Для пошуку зловмисників створили слідчо-оперативну групу, допитали свідків, зібрали речові докази. Постраждалий з важкими травмами знаходиться в лікарні. 

Сама подія сталася 13 жовтня - поліція отримала повідомлення, що по вулиці Бакуліна двоє невідомих побили 38-річного чоловіка і він лежить без свідомості. 

За даним фактом слідчий вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. В ході слідства злочин перекваліфікували на ч.2 ст.15, п.12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативних слідчих дій з'ясували, що зловмисниками виявилися 41-річний безробітній житель Харківського району та 30-річний житель Харкова.

У поліції повідомили, що 1 листопада 2023 року правоохоронці провели 26 санкціонованих судом та 5 невідкладних обшуків на території Харківської та Полтавської областей, в ході яких вилучили речові докази, зокрема, мобільні телефони, рації, одяг, взуття, документи, кастети, сім-картки мобільного звʼязку, рації.

Двом нападникам обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави. Досудове розслідування триває. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області грабували жінок


Читайте также