У Харківській області за різким похолоданням прийде різке потепління (ПОГОДА)

У понеділок в Харкові буде прохолодно

У Харківській області з 26 квітня очікується погіршення погоди, яке швидко закінчиться. Про це повідомили в регіональному гідрометцентрі.

Відзначається, що в понеділок, 26 квітня, через Харківщину пройде контрастний хвильовий циклон з південного заходу. Через нього погода буде нестійка та з нестабільними опадами. Температура повітря вночі впаде до 0 - 3 °C, а вдень 6 - 11 °C (варто врахувати, що на сході області, в теплому секторі температура буде міцні 14 - 16 °C тепла). Вранці та вдень місцями потрібно бути готовими до дощу з мокрим снігом. Вітер південно-західний (7 - 12 м/с). У самому Харкові вдень пройде помірний дощ, а температура буде від 9 до 11 °C.

У вівторок, 27 квітня, температура вночі буде від 0 до 5 °C без істотних опадів, а вдень підніметься до 8 - 13 °C тепла та місцями буде невеликий дощ. Вітер західний (5 - 10 м/с).

У середу, 28 квітня, вночі температура залишиться на позначці 0 - 5 °C, проте не очікуються опади. Вітер південно-західний (5 - 10 м/с).

У четвер, 29 квітня, все ще не буде опадів, а температура підніметься: вночі від 2 до 7 °C тепла, а вдень від 14 до 19 °C. У п'ятницю, 30 квітня, температура підніметься ще сильніше. Вночі буде від 4 до 9 °C тепла, а вдень від 17 до 22 °C тепла.

Нагадаємо, в Харкові 23 квітня піднявся сильний вітер, який хазяйнував по всіх вулицях міста. Негоду викликав циклон "Зохан". Синоптики попереджали громадян про "жовтому" рівень небезпеки. Сильний вітер валив дерева, крутив в повітрі різними предметами, валив дерева на автомобілі. Також, 24 квітня, була нестійка погода та сильний вітер. Одному чоловікові не пощастило та на нього впало дерево.


Читайте также