Якою буде погода в Харкові до 29 травня

Синоптики попередили харків'ян про дощі

У вівторок в Харкові буде хмарно, але з проясненнями. Днем істотних опадів не буде, а температура повітря буде плавати від 21 до 23 градусів тепла. Про це повідомили в Харківському гідрометцентрі.

У середу взагалі не буде опадів, проте хмарність збережеться. Вітер від 5 до 10 м / с. Температура повітря вночі - 9-14 градусів тепла, вдень - 21-26.

У четвер також не буде істотних опадів, а температура вночі підніметься до 10 - 15 градусів тепла. Днем залишиться на 21- 26 градусах. Вітер від 5 до 10 м/с.

У п'ятницю вночі не буде істотних опадів, а вдень місцями невеликий дощ та гроза. Вітер від 5 до 10 м / с. Температура повітря вночі 11 - 16 ° тепла, вдень 23 - 28 °.

У суботу буде невеликий дощ, а місцями та гроза. Вітер все ще від 5 до 10 м / с. Температура повітря вночі 12 - 17 ° тепла, вдень 23 - 28 °.

Нагадаємо, з 1 червня в Харкові та регіоні почнеться пляжний сезон. Однак станом на сьогодні не всім пляжам дозволено приймати відпочивальників, оскільки деякі не відповідають санітарним нормам.

Повідомляється, що  жителям заборонили купатися у двох водоймах. Під удар потрапили міські пляжі в Богодухові та Краснокутську. Їх санітарний стан поки не задовільно і фахівці будуть їх вивчати більш ретельно.

При цьому профільні відомства все ще продовжують перевірку зон відпочинку в регіоні. До кінця місяця планується досліджувати 25 пляжів області, які користуються популярністю серед жителів. Потім експерти мають намір перевірити дев'ять водойм, що знаходяться поблизу дитячих таборів та зон відпочинку.


Читайте также