Зеленський вважає, що будівництво школи в Пісочині було до нього заморожено

Глава держави емоційно відреагував на запитання про об'єкти "Великого будівництва"

Під час візиту до Харківської області президенту Володимиру Зеленському показали початкову школу в Пісочині. Примітно, що навчальний заклад віднесли до проекту "Велике будівництво", хоча його почали будувати ще в грудні 2018 року.

У свою чергу журналісти задали Зеленському питання стосовно об'єктів, які перебували на фінальному етапі будівництва на момент старту урядової ініціативи на Харківщині, на які він бурхливо відреагував.

"Є кошти - ми будуємо. Вони ж до мене були заморожені (об'єкти, - ред.), Правильно? Мені добудовувати, або продовжуватимемо з вами морозити харків'ян?", - заявив гарант.

Однак, на момент початку 2020 року, до презентації програми "Велике будівництво", ступінь готовності школи в Пісочині, а також дитячого садку в Південному була близько 90%.

Крім того, сьогодні Зеленському показали траси, ремонт яких ще кілька років тому почала Світлична. Так, в 2018 році завдяки ініціативі Юлії Світличної були виділені кошти на ремонт дороги. Нардеп також посприяла високим темпам ремонту, завдяки чому його вдалося завершити.


Читайте также