Неприпустимо втручатися в діяльність незалежних громадських активістів, - Світлична

Нардеп виступила на захист харківських антикорупціонерів

Народний депутат Юлія Світлична на своїй сторінці в Facebook написала, що сьогодні на сесії Харківської облради з боку окремих депутатів, спільно з керівником обласної державної адміністрації, які є фігурантами корупційних розслідувань, відбулася чергова невдала спроба політичного тиску на представників антикорупційних організацій Харківщини. У свою чергу вона виступила на захист харківських антикорупціонерів.

"Дмитро Булах є одним із засновників Харківського антикорупційного центру, який системно і продуктивно займається захистом громадських інтересів у нашому регіоні. Блок Світличної вважає неприпустимим втручання в діяльність незалежних антикорупційних організацій і громадських активістів і категорично засуджує перешкоджання депутатській роботі, метою якої і є саме відстоювання інтересів суспільства", - зазначила Світлична.

На думку народного депутата, висловлювання депутатів варто розцінювати як виклик усьому громадському антикорупційному руху Харківщини.

"Відповідь всім корупціонерам в депутатських кріслах і чиновницьких кабінетах буде потужною і відповідатиме чинному законодавству", - заявила Світлична.


Нагадаємо, що сьогодні в Харкові відбулася чергова сесія облради, на якій депутати обговорювали питання боротьби з коронавірусів. У ході виступу заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач, звертаючись до заступника голови Харківської ОДА, керівника штабу з протидії Коронавіруси Тарасу Пастуху, зазначив, що в нашому регіоні катастрофічна ситуація, викликана саме роботою Департаменту охорони здоров'я. У свою чергу, Олексія Кучера обурили слова Скоробагач, через що виник конфлікт з нецензурною лайкою з боку чинного губернатора в прямому ефірі.

Читайте также