Бунт на кораблі: депутати Харківщини рішуче не згодні з новими тарифами

Депутати Харківщини збираються протидіяти підвищенню тарифів

Депутати Харківської області не згодні з підвищенням тарифи і збираються протидіяти ситуації, що склалася.

"Депутати Золочівського та Кегичівського сільських рад написали звернення до Президента, Верховної Ради, Кабміну та іншим відомствам з вимогою відзначити законопроект про підняття тарифів і переглянути ціноутворення на них", - повідомляє канал ВЕХА. Цілком ймовірно, депутати масово пишуть звернення.


"Депутати Дергачівської ОТГ написали звернення до Президента, Верховної Ради, Кабміну та іншим відомствам з вимогою відзначити законопроект про підняття тарифів і переглянути ціноутворення на них", - сказано в коментарі до викладених фотографій.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", під Харковом комунальників оштрафували на велику суму. Антимонопольний комітет України оштрафував КП "Балаклійський Жилкомунсервіс" на 207 тисяч гривень за порушення закону "Про захист економічної конкуренції".

Комітет встановив, що підприємство зловживає монопольним становищем на ринку послуг з вивезення побутових відходів. Зокрема, КП включило завищений розмір витрат в тарифи.

Також видання "Харків.Коментарі" повідомляло, що депутати розповіли, скільки планують витратити на прибирання адміністративних будівель Харкова.

Читайте также