Кернес розповів, від якої партії піде в мери Харкова

Геннадій Кернес спростував чутки про те, що може брати участь у виборах з так званою партією мерів

Харківський мер Геннадій Кернес розповів, від якої політсили буде брати участь у місцевих виборах в жовтні. Градоначальник заявив, що не має відношення до так званої "партії мерів", передає "Радіо НВ".

Кернес сказав, що ідею об'єднання мерів вперше випробували ще на виборах у Верховну Раду. Однак тоді, вважає градоначальник, люди "не розібралися" і віддали більшість голосів "Слузі народу". Зараз же харківський градоначальник не чув про політсилу, яка б пов'язувала лідерів великих міст.

"Я ні в якій партії мерів не перебуваю, я навіть не знаю, про що ви говорите. І навіть якщо б вона була, я б сім раз відміряв і один раз відрізав. Тому що у мене є своя партія, яка робить для мого улюбленого міста все, що потрібно. І я з цією партією можу йти на вибори", - заявив Кернес.

До речі, в минулому році харківський градоначальник разом з колегою з Одеси Геннадієм Трухановим очолив партію "Довіряй справам". Незабаром політсила увійшла до складу "Опозиційного блоку".

Нагадаємо, в Мережі з'явилося відео того, як охороняють мера Харкова Геннадія Кернеса. Відповідні кадри з'явилися в телеграм-каналі "Говорить Україна". На запису видно броньований мікроавтобус, в якому возять Кернеса. Спочатку до нього підходить кілька міцних охоронців, серед яких є і жінка, а потім з салону викочують коляску з градоначальником.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися