У КВУ заявили про початок провокацій проти Блоку Світличної (фото)

Як інструменти чорного піару використовують газети зі схожим дизайном і з фейковий інформацією в них

По Харкову невідомі масово поширюють друковану продукцію у вигляді спецвипуску газети з фейковою інформацією про Юлію Світличної, яка йде під №1 в партії “Блок Світличної “Разом!”. Про чорний піар проти повідомили спостерігачі Комітету виборців України у своєму Facebook.

У газети схожий дизайн з партійним виданням і заголовок "Блондинка з газовим шлейфом. Юлія Світлична і "сланцевий газ" - як Харківську область збираються перетворити в безводну пустелю ".


У партії “Блок Світличної “Разом!” вже відреагували на провокацію.

"Сьогодні активісти та волонтери партії “Блок Світличної “Разом!” виявили поширення проти нашої партії інформаційної продукції брехливого і наклепницького характеру. Крім відверто неправдивих даних про діяльність партії “Блок Світличної “Разом!”, В газеті та листівках міститься провокаційне і неправдива інформація про іноземні компанії та організації. Також в негативному контексті використано зображення іноземних громадян. Слід зазначити, що друкована продукція не містить жодних вихідних даних. Такі дії є грубим порушенням чинного законодавства України та кримінальним злочином", - йдеться в заяві партії на її сторінці в Facebook.

Представники “Блок Світличної “Разом!” звернулися до Головного управління Національної поліції в Харківській області із заявою про організацію провокації та скоєнні правопорушення. Проте до цього моменту звернення політичної партії ігнорують, що підтверджує інформацію її представників і може свідчити про залучення представників влади та правоохоронних органів до скоєння даного злочину, заявляють в політичній партії.

“Блок Світличної “Разом!” вимагає негайно розпочати кримінальне провадження, знайти замовників, організаторів і виконавців брудної провокації та притягнути їх до кримінальної відповідальності", - додають представники партії.

"Ми також звертаємося до дипломатичних установ, громадських та міжнародних моніторингових організацій ОПОРА та ОБСЄ з проханням зафіксувати та взяти на контроль вказані факти, як ті, які спрямовані на дискредитацію демократичності всього виборчого процесу і спотворення волевиявлення виборців", - резюмували в партії “Блок Світличної “Разом!”.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові проти “Блок Світличної “Разом!” готують листівки з наклепами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися