"Світлична володіє потрібним досвідом": "Слуга Народу" відкликає свого кандидата на виборах по 179-му округу

Вікторія Алексєйчук зняла свою кандидатуру на користь Юлії Світличної

Кандидат від партії "Слуга Народу" Вікторія Алексєйчук вирішила припинити участь у передвиборчій кампанії на 179 окрузі в Харківській області. Таке повідомлення зявилося вдень, 3 березня, на Telegram-каналі політичної партії, передають "Коментарі. Харків".

Рішення кандидата підтримала Вища рада партії. У повідомленні говориться, що "поява Юлії Світличної серед кандидатів повністю змінила передвиборчу картину" на 179-му виборчому окрузі.

"Головне політичне слово в Україні сьогодні – досвід. І не досвід корупції, не досвід брехні протягом десятиліть у політиці, а досвід успішного управління у складному регіоні. Світлична справді є досвідченим управлінцем із конкретними успішними кейсами. І це не просто слова. Це вимірюється реальною підтримкою людей на Харківщині. Було би стратегічною помилкою для "Слуги Народу" зупиняти такого фахівця на шляху до Верховної Ради або якось перешкоджати", - йдеться у повідомленні.

В партії повідомили, що не будуть намагатися перемогти "будь-якою ціною", оскільки значно важливіше, щоб у Верховній раді "з’явився ще один досвідчений політик із реальною і заслуженою підтримкою у суспільстві". Крім того, повідомили, що зацікавлені у співпраці з Юлією Світличною.


Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що за даними соціологів, лідером по довірі серед місцевих політиків Харківської області є Юлія Світлична.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися