Фельдман підтримав заклик Добкіна не платити тимчасовій владі Харкова корупційні побори

Фельдман: Добкін знайшов у собі сміливість сказати харків'янам про незаконні дії влади Харкова

Народний депутат Олександр Фельдман підтримав заклик харківського міського голови 2006-2010 років Михайла Добкіна не платити корупційні побори тимчасовій владі. Про це Фельдман написав на своїй сторінці в Facebook.

"Нарешті з'явилася людина, яка знайшла сміливість і взяла на себе відповідальність сказати те, на що всі давно чекали. Правду!", - написав Фельдман, процитувавши відповідний заклик Добкіна.

"Роблю репост без купюр - чим більше людей це прочитає, тим краще, тим ближче перемога над тимчасовими володарями", - додав депутат.

"Тепер скажу по-простому. Шановні бізнесмени. Не ведіться на запити тимчасової влади, яка вже "зажралася". Тим більше - вона ненадовго. Все що вам треба оформити, узаконити, відвести - ви отримаєте без врахування інтересів різних фуксів, терехових, калин та інших здирників. Все що треба бізнесу і це не суперечить закону - ви отримаєте. Отримайте без всіляких додаткових навантажень. Гарантую. Все, що буде отримано бізнесом корупційним шляхом, за час правління тимчасових правителів - поверну громаді, без жодних компенсацій потерпілим. Це навіть гарантувати не буду. Це за замовчуванням. Ви мене знаєте. Хочете розвитку Міста і душевного комфорту - терпіть до осені. Недовго залишилося", - процитував Фельдман Добкіна.

Нагадаємо, вчора лідер громадської організації "Наш Дім - Харків", мер Харкова в 2006-2010 роках Михайло Добкін закликав харків'ян не платити чиновникам за ті послуги, які влада повинна надавати безкоштовно. Він також додав, що тимчасова влада в Харкові сьогодні поводиться, як мародери, що почали "доїти" бізнес.

Крім того, Михайло Добкін оприлюднив надісланий на його заклик харків'янами список земельних ділянок, які нинішня міська влада має намір на найближчій сесії міськради реалізувати за корупційними схемами...

Читайте также