Добкін оприлюднив продовження корупційної "Великої забудови Терехова"

Земельні ділянки планують розпродавати вже на найближчій сесії міськради

Міський голова Харкову у 2006-2010 роках Михайло Добкін продемонстрував другу частину переліку земельних ділянок, які тимчасова харківська влада планує "продати корупційним способом" під час найближчої сесії міськради. Відповідний перелік адрес Михайло Добкін опублікував у своєму Телеграм-каналі.

"Як і обіцяв. Публікую другу частину переліку земельних ділянок, які виставили фукс-терехов-калина на "Великий розпродаж". Ще раз звертаюся до підприємців - не купуйте крадене", - закликав Михайло Добкін.

Нагадаємо, раніше лідер громадського об'єднання "Наш Дім - Харків" та мер міста у 2006-2010 роках Михайло Добкін звернувся до харків'ян із закликом не платити можновладцям за послуги, які влада мусить надавати безкоштовно. За його словами, тимчасова влада у Харкові поводить себе зараз як мародери, що почали "доїти" бізнес.

Також Михайло Добкін опублікував перелік, який у відповідь на його заклик, надіслали харків'яни. У ньому значаться земельні ділянки, які тимчасова міська влада планує продати за корупційними схемами на найближчій сесії міськради.

Харківського міського голову у 2006-2010 роках Михайла Добкіна підтримав нардеп Олександр Фельдман. "Коментарі" розповідали, що він також закликав не сплачувати корупційні побори тимчасовій владі міста.

Читайте также