Вибори на 179 окрузі в Харківській області: ОВК звернулася до поліції через зниклих членів комісії. Документ

В ОВК просять перевірити дії кандидата, чиї інтереси представляли «фейкові» члени виборчих комісій

На Харківщині Окружна виборча комісія №179 звернулася до Нацполіції з заявою щодо перевірки інформації стосовно одного з кандидатів у народні депутати. Про це повідомляє "Главком", передають "Коментарі. Харків".

Йдеться про кандидата в народні депутати, колишню керівницю обласного управління юстиції на Харківщині Тетяну Єгорову-Луценко. Відповідну постанову в ОВК прийняли в середу, 4 березня.

В документі зазначено, що 1 та 2 березня до комісії поскаржилися члени виборчих комісій. Вони повідомили, що деякі ДВК не можуть набути повноваження через відсутність значної кількості членів виборчих комісій. Зокрема особи, які були подані до складу дільничних виборчих комісій, не надали згоду або підтвердження щодо роботи у цих комісіях. Крім того, їх контактні дані були не правильними, або не дійсними.

Як з’ясувалося, кандидатури всіх зниклих членів виборчих комісій подала Тетяна Єгорова-Луценко, яка балотувалася на 179 окрузі. 

"Таким чином, зазначені дії кандидата у нардепи Єгорової-Луценко можуть мати ознаки кримінального правопорушення і потребують перевірки та надання відповідної оцінки правоохоронними органами", - говориться в постанові ОВК.

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що кандидат в нардепи Тетяна Єгорова-Луценко заявила, що її представники – мешканці з інших регіонів України, а від роботи відмовилися через напружену виборчу кампанію. Проте куди та чому вони зникли невідомо і досі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися