Чи буде Аваков битися за мерське крісло в Харкові: Він сам дав відповідь

Аваков відповів на питання про своє можливе мерство в Харкові

Ексміністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відповів, чи піде він битися за мерське крісло в Харкові. Відповідну відповідь він дав 15 липня журналісту Володимиру Носкову на своїй сторінці в Facebook.

"Мене тепер друзі з різних міст запитують:" А що, Арсен Аваков буде вашим мером? "А що мені їм відповісти? Підкажіть!" - запитав Авакова Носков.

Арсен дав коротку відповідь: "Скажіть - не".


Контекст:

Глава МВС України Арсен Аваков 13 липня згідно з частиною першої статті 18 Закону України "Про Кабінет Міністрів України" подав заяву про відставку з посади Міністра внутрішніх справ. Тепер багато політологів заявляють, що він, можливо, буде брати участь у харківських виборах на пост мера.

Відставка Арсена Авакова з поста міністра МВС відбулася на наступний день після зустрічі з помічником державного секретаря Держдепу США з питань Європи та Євразії Джорджем Кентом.

Ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що готовий до можливої участі Арсена Авакова, який подав заяву про відставку з посади глави МВС, в харківських виборах на пост мера.

У Харкові більшість народних депутатів-мажоритарників проголосували за відставку Арсена Авакова з поста міністра внутрішніх справ України. Конкретне голосування по іменах опублікували на сайті Верховної Ради України. Всі мажоритарники від "Слуги народу" підтримали звільнення Авакова. Член фракції "Опозиційна платформа - За життя" Олександр Фельдман (округ №174) вирішив не голосувати. Юлія Світлична (округ №179) підтримала звільнення Авакова. Проти ж проголосував тільки Дмитро Шенцев (округ №176).



Читайте также