Депутат Світлична записала відеозвернення у зв'язку з "брудними" виборами в Раду

Депутат Харківської облради Юлія Світлична звернулася до людей з приводу проведення виборчої кампанії на 179 виборчому окрузі, від якого балотується в Раду

Депутат Харківської облради Юлія Світлична сьогодні звернулася до своїх підписників з приводу проведення виборчої кампанії на 179 виборчому окрузі, від якого балотується в Раду. Відеозвернення політик розмістила на своїй сторінці в Facebook.

"Як ви знаєте, вибори на 179 виборчому окрузі почалися з потужної брудної кампанії проти кожного з нас. Чорна агітація, кандидати-двійники, спроби зірвати вибори, брехливі заяви вже забутих політиків. Але разом з вами ми доведемо, що з людьми потрібно рахуватися. Обдурити людей – не вийде, - каже Юлія Світлична. - Про нас сьогодні говорять політики, партійні лідери, депутати, тому що тільки разом ми змусили їх рахуватися з нами. Змусили прислухатися до людей".

Як раніше повідомляли "Коментарі", кандидата в народні депутати від "Батьківщини", який бере участь у виборах у парламент на 179-му окрузі в Харківській області, звинувачують у шахрайстві.

Також ми писали про те, що в ОПОРІ розповіли про основні порушення, які зафіксували спостерігачі під час передвиборної кампанії в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися