Правоохоронці увірвалися в Харківську мерію: до чого тут Терехов (ФОТО)

У Харківській міській раді поліція проводить слідчі дії

У Харківську мерію 1 жовтня увірвалися правоохоронці. Інформацію вже підтвердили в пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Правоохоронці розповіли, що проводять слідчі дії в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

До цього на Facebook-сторінці "Опори" повідомляли, що до будівлі міськради під'їжджали дві вантажівки з банерами кандидата в мери Харкова Ігоря Терехова. На банерах було написано: "Краде, але робить" і "Робить, але краде". В "Опорі" відзначили, що організатором заходу нібито є Дмитро Никонов (помічник нардепа Олександра Куницького, бізнес-партнер потенційної кандидатки в мери Аліни Мустафаєвої).

Контекст:

У Харкові 31 жовтня пройдуть позачергові вибори міського голови. "Коментарі" повідомляли про те, що Верховна Рада прийняла відповідне рішення в кінці березня цього року.

У Харкові 15 осіб подали документи до міської виборчої комісії на участь у виборах міського голови, які відбудуться 31 жовтня. З 15 осіб один претендент вже отримав відмову.

Зараз на пост Харківського міського голови претендують самовисуванці Костянтин Немічєв, Валерій Говоров, Дмитро Маринін, Олександр Кандрусик, Михайло Добкін, представник "Партії Шарія" Володимир Плетньов, представник "Блоку Кернеса" Ігор Терехов і представник "Європейської Солідарності" Олександр Скорик. 

Харків отримав понад 30 мільйонів гривень з державного бюджету на підготовку до позачергових виборів мера і виготовлення списків виборців. Відповідне розпорядження підписав т. в. о. голови Харківської обладміністрації Олександр Скакун. 


Читайте также