Вибори на 179-му окрузі в Харківській області: всі виборчі дільниці відкрилися вчасно

Охорону публічного порядку на виборчих дільницях забезпечують близько півтисячі правоохоронців

Сьогодні, 15 березня, в одномандатному виборчому окрузі № 179 Харківської області відбуваються проміжні вибори народного депутата України. Всі виборчі дільниці розпочали свою роботу вчасно. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області

Виборчі дільниці розташовані на території Зачепилівського, Лозівського, Красноградського, Сахновщинського та Кегичівського районів області. Всього їх 189.

Для забезпечення охорони публічного порядку під час виборчого процесу на дільницях та в місцях розташування виборчих комісій залучено 480 поліцейських та 50 співробітників Національної гвардії України.

В поліції звернулися до громадян з проханням не порушувати публічний порядок, дотримуватись закону та правил поведінки на виборчих дільницях.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Центральна виборча комісія вирішила не скасовувати проміжні вибори в Харківській області через карантин в Україні. У ЦВК прийняли постанову, яка передбачає заходи щодо запобігання поширення коронавирусной інфекції під час проміжних виборів. Так, всі учасники виборчого процесу повинні дотримуватися рекомендацій МОЗ, а на виборчих дільницях, за можливості запобігати значному скупченню людей та періодично провітрювати приміщення. Крім того, члени виборчих комісій повинні мати індивідуальні засоби захисту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися