В КВУ повідомили, що голосування на виборчих дільницях в Харківській області відбувається без паніки

Вибори на 179-му окрузі в Харківській області – голосування розпочалося без помітних проблем

Сьогодні, 15 березня, в 179 окрузі на Харківщині відбуваються проміжні вибори народного депутата України. Незважаючи на всі проблемні етапи виборчого процесу, голосування розпочалося. Про це повідомляє Комітет виборців України в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Сьогодні за свого представника у Верховній Раді України голосують виборці Лозової та Лозівського району, Кегичівки, Зачепилівки, Сахновщини і Краснограду.

За даними КВУ, всі 100% дільниць округу відкрилися і працюють. В комітеті також підкреслили, що голосування відбувається без паніки, попри те, що за кілька днів до голосування один з кандидатів намагався нагнітаючи паніку серед виборців.

"Виборчі комісії працюють у штатному режимі", - повідомили в КВУ.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині для забезпечення охорони публічного порядку під час виборчого процесу на дільницях та в місцях розташування виборчих комісій залучено 480 поліцейських та 50 співробітників Національної гвардії України. В поліції звернулися до громадян з проханням не порушувати публічний порядок, дотримуватись закону та правил поведінки на виборчих дільницях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися