Нардеп Юлія Світлична присягнула на вірність українському народові

Народний депутат Юлія Світлична пообіцяла захищати суверенітет і незалежність України

Сьогодні новоспечений депутат Верховної Ради Юлія Світлична, яка здобула рекордну перемогу з 78% голосів на виборах від 179 округу Харківської області, присягнула на вірність українському народові.

“Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо вітчизни і добробут українського народу. Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки інтересах всіх співвітчизників", - пообіцяла Юлія Світлична.

Колегу привітали оплесками інші нардепи та спікер Дмитро Разумков.

Нагадаємо, Юлія Світлична перемогла з 78% голосів виборців, після чого подякувала людей та розповіла про велику відповідальність перед ними.

"Харківщина вибрала свого народного депутата, свого представника у Верховній Раді. Сорок тисяч моїх земляків вибирали майже 40 кандидатів. Я дякую всім, хто був на ділянках, всім хто забезпечив чесні вибори, всім, хто віддав свій голос за енергію перетворень. Дякую кожному з вас. Підтримка 78% виборців це велика довіра до мене, але це і велика відповідальність перед вами", - сказала Юлія Світлична.

Також політик підкреслила, що складні часи вимагають відповідальних рішень, а коли небезпека нависає над країною, всі зобов'язані об'єднатися на захист людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися