Боротьба з коронавірусом на Харківщині: Світлична передала лікарні дороге медобладнання

В цей раз нове медичне обладнання - апарат для мийки ендоскопів, та ефективні засоби захисту передали в Красноградський район

Нардеп від Харківської області Юлія Світлична знову підтримала медиків. В цей раз нове медичне обладнання - апарат для мийки ендоскопів, та ефективні засоби захисту передали в Красноградський район.

“Нове медичне обладнання та ефективні засоби захисту дуже потрібні і лікарям і пацієнтам. Спілкування та особистий прийом - обов'язково. Тільки так!", - каже Світлична.

Нагадаємо, раніше народний депутат України Юлія Світлична відвідала з робочою поїздкою Лозову Харківської області. Про це повідомила нардеп на своїй сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків". Там Юлія Світлична, вже традиційно, передала допомогу медичним працівникам. Засоби захисту, пірометри, які сьогодні особливо потрібні медикам, отримала Лозівська лікарня і швидка допомога. Крім того, медзаклади отримали сертифікати на 2 тонни палива, яке за домовленістю з народним депутатом надала компанія Sunoil. Слід зазначити, що це вже п'ята лікарня в окрузі, яка отримала допомогу від нардепа.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися