Харків'янка стала генеральним прокурором України

Раніше Ірина Венедиктова була нардепом від "Слуги народу"

Верховна Рада підтримала призначення генеральним прокурором Ірини Венедиктової, яка займала посаду в. о. голови Державного бюро розслідувань. За відповідне рішення проголосували 269 нардепів.

Варто зазначити, що призначення Венедиктової підтримали 224 парламентарії від "Слуги народу", 29 осіб з депутатських груп "За майбутнє" та "Довіра", а також 13 позафракційних і троє представників "ОПЗЖ". Проти цього рішення виступили фракції "Європейська солідарність" і "Голос".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові, втім як і по всій Україні, продовжує зростати курс долара. У НБУ вважають, що підвищення викликане нервовими настроями через поширення коронавіруса. За результатами аукціону курс становить 26,54 грн за долар США, у Приватбанку – 27,47 грн., а в харківських обмінниках валюту продають по 27,5 гривень

Читайте також: у Харкові ДБР розшукує 10 тисяч доларів, які зникли у відділі поліції. У Держбюро відкрили кримінальне провадження за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу (ч. 3 ст. 365 КК України).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися