У центрі Харкова поліцейські "знешкодили" радіоприймач

Підозрілу коробку виявили поруч з готелем Kharkiv Palace

У Харкові в Шевченківському районі поліцейські "знешкодили" радіоприймач, який знайшли поруч з готелем Kharkiv Palace. Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, вчора, 21 березня, о 13:07 на лінію "102" надійшла інформація про підозрілу упаковку, яка лежить біля входу в готель на проспекті Незалежності. На місце події виїжджали слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

У коробці виявили радіоприймач, який підірвали за допомогою заряду малої потужності. Вибухонебезпечних компонентів в ньому не знайшли. Інформацію про подію внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського райвідділу.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області на території приватного домоволодіння знайшли кілька десятків боєприпасів. Виявленими предметами виявилися мінометні міни діаметром 50 мм часів Другої світової війни. Загалом піротехніки нарахували 37 боєприпасів. Знайдені боєприпаси були знешкоджені на спеціальному майданчику. Постраждалих немає.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися