Під Харковом в п'ятиповерхівці прогримів вибух

У результаті чоловік отримав численні опіки

На Харківщині в багатоквартирному житловому будинку прогримів вибух. Про це повідомили у відділі комунікації ДСНС в Харківській області.

За інформацією відомства, НП сталася в середу, 25 березня, близько 07:15 в селі Слобожанське Зміївського району. На місці рятувальники встановили, що в результаті вибуху сталася пожежа в квартирі на першому поверсі. Площа пожежі склала близько 15 квадратних метрів, вогонь охопив особисті речі. Зусиллями 10 бійців ДСНС полум'я вдалося ліквідувати о 08:56.

У результаті вибуху 36-річний власник помешкання отримав значні опіки. Його доставили в лікарню. Причини події встановлюватимуть силовики.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині пожежа знищила житловий будинок. Відзначається, що площа пожежі склала 100 квадратних метрів. Рятувальники розповіли, що жертв і постраждалих у результаті події немає. Причина займання встановлюється.

Читайте також: у Харкові водій "Волги" в стані алкогольного сп'яніння, який ледь тримався на ногах, влаштував дорожньо-транспортну пригоду.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися