На Харківщині під час окупації села безвісти пропав місцевий житель: орієнтування та ФОТО

Чоловік зник 24 квітня

У селі Руська Лозова пропав Жерновніков Іван Іванович, 1951 року народження. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена".

Родичі зниклого чоловіка звернулися по допомогу до волонтерів. За їхніми словами, 24 квітня зв'язок із Жерновниковим Іваном різко перервався. З того дня про його місцеперебування немає жодної інформації.

Зазначається, що чоловік міг виїхати 29 квітня на евакуаційному автобусі до Харкова і вийти в районі Лісопарку. Зниклий є захворювання ніг, у зв'язку з чим він погано ходить.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого чоловіка, просять повідомити за телефоном: 380991855100. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків зниклого.

Читайте також:

• Під час евакуації мешканців звільненого села Руська Лозова під мінометний обстріл потрапила колона волонтерських автомобілів. Постраждала одна людина. Дві машини були пошкоджені та не змогли продовжувати шлях.

• У Мережі показали, як сьогодні виглядає блокадний Ізюм, який перебуває під повною окупацією російських загарбників з початку квітня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Тревел-журналіст Дмитро Комаров побував у Харкові та показав своїй двомільйонній аудиторії в Instagram, на що російські окупанти перетворили прекрасне та квітуче місто.

• У бою на Харківщині загинув український військовий, який сміливо захищав свою землю від російських окупантів, що прийшли на неї. У чоловіка залишилася дружина, а також троє дітей.

Читайте также