На Харківщині в Липцях згорів приватний будинок

На ліквідацію пожежі було направлено 3 відділення рятувальників

У Харківській області в селі Липці на вул. Польовій сталася пожежа в житловому будинку. Про це повідомили в Головному управлінні Держслужби з НС України в Харківській області.

За даними рятувальників, інформація про це надійшла в Службу порятунку 25 березня о 13.02. На ліквідацію пожежі було направлено 3 відділення рятувальників: з 33-го пожежно-рятувального поста с. Липці, а також з 22-ї та 18-ї пожежно-рятувальних частин Харкова.


На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений житловий будинок на площі 130 кв. м. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. О 13:50 пожежу було локалізовано, а о 16:30 - повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі встановлюється.


Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що під Харковом через настільну лампу ледь не згорів будинок. На момент прибуття співробітників ДСНС вогнем були охоплені коридор і кімната житлового будинку. Від вогню постраждала господиня будинку - 52-річна жінка. Вона намагалася самотужки загасити пожежу. Її з 80% опіками тіла швидка допомога госпіталізувала в опіковий центр Харкова.


Читайте также