Тепло і сухо: яку погоду очікувати харків'янам 27 березня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 27 березня, в Харкові та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північно-східний, 7 - 12 м / с. Температура вночі від 4 ° морозу до 1 ° тепла, вдень 12 - 17 ° тепла. По місту: температура повітря вночі 0 - 2 ° морозу, вдень 14 - 16 ° тепла.

За даними порталу "Синоптик", у п'ятницю, 27 березня, хмари, які з'являться на небі вранці та протримаються в Харкові майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Опадів не передбачається.


Народний прогноз погоди

27 березня відзначається день пам'яті святого Феогноста, митрополита Московського. Від наших пращурів до нас дійшло таке спостереження: той, кому пощастить почути грім у цей день, може бути впевненим у тому, що літо буде родючим. Якщо весною у ріках води не додасться, літо обіцяє бути спекотним і сухим.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області всі виші випустили на 10 тисяч студентів більше, ніж набрали на навчання. Так, на початок 2020 році у вузах регіону вчилися 165,2 тисячі студентів.

Читайте также