Харків'яни просять повернути автобусні маршрути

Міськрада розгляне петицію якщо вона набере 5 тисяч підписів за 90 днів

У Харкові городяни просять відновити рух кількох автобусних маршрутів, які пов'язували Салтівку і центр міста. Про це свідчить петиція, зареєстрована на сайті міськради.

Так, автор петиції просить відновити ряд маршрутів, що зв'язують Салтівку (602 мікрорайон) з центром міста та іншими районами, а саме:

11е: 602 м-рн - Кінний ринок - Холодна гора - Григорівске шосе (вул. Цементна);

205е: 602 м-рн - вул. Морозова - вул. Одеська (був дуже затребуваним, незважаючи на часткове дублювання трамвайним маршрутом №8 і тролейбусним маршрутом №19);

269е: 602 м-рн - вул. Тюринская - Харківська набережна - пл. Конституції (хоч його кінцеві зупинки збігаються з кінцевими зупинками маршруту 249е, він був затребуваним, так як проходив вулицями, по яких проходить дуже мало маршрутів);

231е: 602 м-рн - ст. метро "Центральний ринок" (завжди користувався популярністю, особливо в години пік, потрібно відновлення хоча б в будні дні);

"Також маршрути 215е і 233е з недавнього часу стали працювати тільки по буднях, 233е взагалі курсує 4 рази на день, а 215е курсує з інтервалом руху 2 години, при цьому до переходу на такий графік роботи їздив повним навіть у вихідні і досі залишається єдиним маршрутом, що проходить по вул. Динамівській та вул. Новгородській на ділянці до просп. Науки. Відсутність цих маршрутів стала відчутною у зв'язку з закриттям метрополітену. Прошу переглянути схему міських маршрутів і відновити роботу зазначених вище", - йдеться в тексті петиції.

Варто відзначити, що міськрада розгляне петицію якщо вона набере 5 тисяч підписів за 90 днів. Так, за добу петиція набрала шість підписів.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині прокуратура зацікавилася дитсадками, в яких не дотримуються правила протипожежної безпеки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися