В Харківській області рятувальники до ночі гасили палаючий ліс (Відео)

На Харківщині за добу вигоріло 90 гектарів

За минулу добу через займання сухостою в Харківській області сталося 68 пожеж, вигоріло 90 гектарів. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в  прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Рятувальники повідомляють, що вогнем пошкодило 4 господарчі споруди у Великобурлуцькому, Дергачівському, Харківському та Первомайському районах, дах гаражу у Дергачівському районі.

picture

Наймасштабніше займання сталося у лісництві Вовчанського району. Повідомлення про пожежу до Служби порятунку надійшло о 14:30. Горіло 10 гектарів сухої трави, сосни та хвойної підстилки. 

До гасіння пожежі залучили 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, 2 автоцистерни місцевих пожежних команд, 2 трактори для оборювання та 2 автоцистерни лісництва та понад 50 чоловік особового складу рятівників Харківського гарнізону. Пожежу  гоасили більше шести годин.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що під Харковом через палаючу траву та сміття загорівся житловий будинок. На щастя, в оселі тривалий час ніхто не проживав.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися