Під Харковом на пожежі загинули чотири людини

Пожежа виникла у непрацюючкоій тельні

На Харківщині в Краснограді в результаті пожежі загинули чотири людини. Про це повідомили в оперативному зведенні ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, інформація про загорання в будинку непрацюючої котельні надійшла вчора, 5 квітня, о 20:42. Зазначається, що загальна площа пожежі склала близько п'яти квадратних метрів, до моменту приїзду бійців ДСНС вогонь згас сам собою. На місці події рятувальники виявили тіла чотирьох загиблих. За попередніми даними, жертвами НП стали люди без певного місця проживання, які вирішили погрітися у неопалюваному приміщенні.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 5 квітня вночі в центрі Харкова горіло кафе. За даними співробітників ДСНС, повідомлення про пожежу в кафе "4 сезони" на проспекті Науки, 9 надійшло о 1:17. За адресою виїхали п'ять відділень пожежнорятувальнох служби на автоцистернах.

Читайте також: через загорання сухостою у Харківській області сталося 68 пожеж, вигоріло 90 гектарів. Вогнем пошкоджено 4 господарські будівлі в Великобурлуцькому, Дергачівському, Харківському та Первомайському районах, дах гаража в Дергачівському районі.


Читайте также