У Харкові автівки «влітають» у відкриті люки (ФОТО)

На такі перепони харків’яни скаржаться у соцмережах.

У Харкові місцеві водії скаржаться у соцмережах на відкриті люки прямо на проїжджій частині. Одна з автівок потрапила у таку пастку.

У місцевому телеграм-каналі "ХХ" було декілька повідомлень про відчинені люки, зокрема, на вулиці Пушкінській та на вулиці Рибалко.

"На Пушкінській, 19, розвалений люк, 1562 не допомогло, тож надія на вашу допомогу, влетіли туди.." – пишуть підписники каналу.


Пізніше люди, що також потрапили в подібну ситуацію, опублікували фото понівеченої машини.

"Ось результати потрапляння у відкритий люк на Рибалко. Усі слава богу живі. Після потрапляння колеса в люк машину зупинив недоспилений пеньок уздовж проїжджої частини", – пишуть харків’яни.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни обстріляли дитячий садок, амбулаторію та багатоповерхівки на Харківщині

Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківщини. Минулої доби під ворожим артилерійським та мінометним вогнем були Куп'янськ, Дворічна, Вовчанськ, Красне, Кам’янка, Чугунівка, Табаївка та інші міста і села області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Куп’янську внаслідок обстрілів пошкоджено житловий будинок та приватне підприємство. У смт Дворічна Куп’янського району пошкоджено приватний будинок, горіли господарчі споруди.

У Вовчанську Чугуївського району ворог обстріляв два двоповерхових багатоквартирних будинки: вибиті вікна і зруйновано дах. Є влучання в амбулаторію.

У смт Вільча через обстріли окупантів пошкоджено 5 приватних будинків. Був "приліт" у "Вовчанський геріатричний пансіонат", пошкоджені вікна корпусу. Також зафіксовано влучання ворожих снарядів у дитячий садок.

За словами очільника області, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Читайте также