У Харкові та області від вогню загинуло двоє чоловіків, один – у лікарні з опіками

У Харкові сталася пожежа у житловій п’ятиповерхівці.

На пожежах, що трапились через необережність з відкритим вогнем, протягом доби загинуло 2-є чоловіків, 1984 та 1979 років народження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Перший випадок стався учора о 08:55 у м. Красноград. В квартирі на п’ятому поверсі житлової п’ятиповерхівки №20 у 3-му мікрорайоні горів диван на площі 4 кв.м. Біля нього рятувальники 43-ї ДРПЧ і знайшли тіло загиблого 38-річного чоловіка. Вогонь ліквідовано о 09:26.

Друга пожежа виникла о 00:09 у Слобідському районі Харкова. Також у житловій п’ятиповерхівці, що розташована на вул. Садовопарковій, 2. У квартирі на третьому поверсі горіли домашні речі та диван на площі 7 кв.м. Там загинув 43-річний чоловік. Його товариша рятувальникам 11-ї ДРПЧ вдалось врятувати. Наразі врятований з отруєнням чадним газом перебуває в лікарні. Пожежу приборкано о 00:52.

Також з тієї ж причини (необережне поводження з вогнем) трапилась пожежа у Куп’янському районі, на якій постраждав 36-річний чоловік. Подія трапилась о 23:06 у селі Петрівка Шевченківської громади. На території приватного домоволодіння на вул. Новопетрівській горів житловий будинок на площі 60 кв.м. О 23:55 пожежу локалізували бійці 54-ї ДРПЧ разом з колегами з Луганська. Остаточно її приборкати вдалось лише о 06:45. Постраждалий отримав опіки верхніх дихальних шляхів і був госпіталізований до лікувального закладу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 18 березня: під вогнем більше двадцяти населених пунктів

Триває триста вісімдесят восьма доба російського широкомасштабного вторгнення. Цієї ночі противник застосував БПЛА "Шахед-136". Більшу частину було збито силами нашої ППО, проте є і влучання в інфраструктурні об’єкти. Ймовірність завдання ракетних ударів по всій території України залишається досить високою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Основною метою противника протягом минулої доби, як і раніше, залишались спроби виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Для цього окупанти зосереджували свої основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, *-/Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Завдяки професійним і злагодженим діям, нашими захисниками відбито понад 100 атак противника на зазначених напрямках.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Російська федерація продовжує зберігати військову присутність на території республіки білорусь, проте без явного формування наступальних угруповань. Водночас, противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей. Протягом доби, що минула, ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли районів 14 населених пунктів. Серед них - Стрілеча, Глибоке, Стариця, Вовчанськ, Колодязне, Красне Перше, Кутьківка, Дворічна, Западне, Тернова та Тихе на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник протягом попередньої доби противник безуспішно намагався прорвати оборону наших військ. Обстріляв райони 13 населених пунктів вздовж лінії бойового зіткнення, зокрема, Веселого, Гряниківки, Вільшаної, Крохмального, Берестового, Діброви та Андріївки Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися