На Харківщині двоє чоловіків вимагали гроші у фермера

Правоохоронці затримали зловмисників

У Харківській області викрили двох чоловіків у вимаганні грошей у фермера. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

Відзначається, що пару тижнів тому до Лозівського відділу поліції з заявою звернувся 47-річний мешканець селища Панютине. Він повідомив, що чоловіки під надуманим приводом вимагали у нього 10 тисяч гривень.

Так, 29 квітня потерпілий зустрівся зі зловмисниками і передав їм кошти. Через годину співробітники поліції з участю спецназу КОРД в селищі Панютине затримали двох членів злочинного угруповання. Ними виявилися місцеві жителі - чоловіки 28 і 43 років.

Під час обшуку у одного з них було вилучено грошові кошти, які йому передав потерпілий. Поліцейські виявили та вилучили корпус гранати із запалом і наркотичну речовину. Речові докази направлено на експертне дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі. В даний час вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вХарьковской області на будівництво амбулаторії присвоїли 600 тисяч

Читайте также