У Харкові водій тікав від патрульних після скоєного ДТП (ВІДЕО)

Чоловік був напідпитку та тікав від правоохоронців.

Вчора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Озерянській. За попередньою інформацією, водій автомобіля Infinity не вибрав безпечного інтервалу та допустив зіткнення з автомобілем Mitsubishi, після чого покинув місце ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Патрульні виявили автомобіль на вулиці Великій Панасівській. Вимогу інспекторів про зупинку водій не виконав, а навпаки — збільшив швидкість. Патрульні негайно почали переслідування порушника.

Утікаючи, водій порушував ПДР та здійснював небезпечні маневри. Зрештою порушника вдалось наздогнати та заблокувати.

Кермувальник мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився в присутності двох свідків

Патрульні відсторонили водія від керування та склали на нього адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч.1 ст.130 (Відмова від огляду на стан сп’яніння), ст.122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Надалі матеріали передадуть до суду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Повторний вибух у Харківській області: є поранені

В Ізюмському районі у полі, під час проведення польових робіт підірвався трактор, водія госпіталізовано до лікарні

4 травня знову стався підрив сільськогосподарської техніки на протитанковій міні. Рухаючись по полю неподалік с. Погонівка Барвінківської громади Ізюмського району, трактор наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 37-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу.

Рятувальники звертаються до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків.

Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

Читайте также