На Харківщині в Балаклії знову сталася пожежа біля арсеналу

Вогонь поширювався на відстані близько 6 км від арсеналу

Вчора, 30 квітня, на Харківщині в місті Балаклія неподалік від арсеналу зберігання боєзапасу Збройних Сил України виникла степова пожежа. Про це повідомили у відділі комунікації Генштабу ЗСУ.

Відзначається, що вогонь поширювався на відстані близько 6 км від арсеналу. Силами місцевого підрозділу ДСНС України пожежу була невідкладно локалізовано та ліквідовано.

У відомстві зазначили, що пожежна безпека навколо зазначеного арсеналу, з урахуванням посушливих погодних умов, перебуває на постійному контролі місцевих органів самоврядування, аварійно-рятувальних та правоохоронних органів. Так, пожежно-рятувальні підрозділи і підрозділи охорони та оборони військової частини підтримують постійну бойову готовність.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові біля залізниці знайшли гранату часів війни. Напередодні недалеко від залізничного переїзду Верещаківка-Левада в Харкові на снаряд натрапили пересічні громадяни. Для ідентифікації потенційно небезпечної знахідки до вказаного місця прибули фахівці Основ'янського райвідділу ДСНС. Читайте за посиланням.

Читайте также