Евакуювали 19 осіб: у центрі Харкова сталася пожежа

Рятувальники більше двох годин боролися з вогнем

У Київському районі Харкова сталася пожежа в житловому будинку. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ ГСЧС в Харківській області.

За даними рятувальників, сигнал про спалах в п'ятиповерховому будинку на площі Конституції, 20 надійшов на спецлінію 5 березня о 00:09.

На місце події виїхали чотири відділення вогнеборців на автоцистернах, автодрабині та 30 чоловік особового складу. Розвідка показала, що в підвальному приміщенні будівлі загорілися акумуляторні батареї та електроприлади. Площа пожежі склала 10 квадратних метрів.

Через сильне задимлення сходової площадки рятувальникам довелося евакуювати з будинку 19 осіб, в тому числі - двох дітей.

О 2:33 полум'я вдалося ліквідувати. Причина загоряння встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області за останню добу рятувальники здійснили понад 163 виїздів на ліквідацію вогню, наслідків ДТП та розмінування боєприпасів. Відзначається, що з 163 виїздів на надзвичайні ситуації, 35 були для надання допомоги населенню та на ліквідацію наслідків ДТП, 31 - на знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни і 66 з інших причин.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися