У Харківській області зловили грабіжника, який з січня переховувався від поліції

Зловмисник відібрав у жінки мобільний телефон

На Харківщині розшукали зловмисника, який переховувався від органів слідства. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі в Харківській області.

За даними правоохоронців, в січні в поліцію із заявою звернулася 30-річна жінка і повідомила, що на вулиці Харківській у Чугуєві її пограбував невідомий - відібрав мобільний телефон. За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 32-річний житель села Стара Гнилиця. Зловмисник намагався уникнути покарання за вчинення кримінального злочину і переховувався від поліції. У березні його оголосили в розшук.

4 травня поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника. Його затримали згідно зі ст. 191 Кримінального процесуального кодексу України. Громадянину загрожує до 4 років ув'язнення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові поліція влаштувала погоню за наркозакладчиком. Інцидент стався в Немишлянському районі міста. Читайте за посиланням.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися