У Харкові на день перекриють вулицю

Проїзд буде заборонено у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У Харкові по вул. Велозаводській, на ділянці від вул. Краснодарської до вул. Амосова, буде заборонено рух транспорту. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

Зазначається, що обмеження наберуть чинності з 8:00 до 20:00 14 травня. За даними міськради, проїзд буде заборонено у зв'язку з проведенням поточного ремонту вул. Велозаводської.

Проїзд спецавтомобілів оперативних служб до житлових і адміністративних будівель, розташованих у зазначеній зоні, буде забезпечений.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові рух транспорту по вулиці Динамівській буде заборонено до кінця літа. Обмеження набуде чинності з 14 травня.

Читайте також: сьогодні, 13 травня, у частині будинків восьми районів Харкова тимчасово припинено водопостачання. За даними комунальників, це пов'язано з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт у частині будинків міста. Так, водопостачання тимчасово припинено у Московському, Шевченківському, Індустріальному, Новобаварському, Холодногірському, Слобідському, Основ'янському і Київському районах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися