У Харкові елітний спорткар вилетів з дороги

У центрі міста Porshe зніс дорожній знак

У центрі Харкова елітний спорткар Porsche потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це розповіли у відділі комунікації патрульної поліції в Харківській області.

За даними правоохоронців, аварія сталася вчора, 17 травня, близько 14:30 на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Ромена Роллана.

Зазначається, що водій автомобіля Toyota Camry не надав перевагу Porsche, що рухався з перевищенням швидкості. У результаті спорткар від удару відкинуло на бордюрний камінь і він зніс дорожній знак. Постраждалих немає.

На водія автомобіля Toyota патрульні склали адміністративний протокол за ст 124 КУпАП за те, що не пропустив авто, яке рухалося по головній дорозі. На водія автомобіля Porshe складено протокол за перевищення швидкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 15 травня на Харківщині в Лозівському районі на трасі Мерефа-Павлоград сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Відзначається, що 35-річний водій автомобіля Skoda Octavia не впорався з керуванням, внаслідок чого машина перекинулася.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися