На Харківщині "чорний лісоруб" втік від поліції

Фігурант намагався дати хабар і вистрибнув на ходу з авто

У Харківській області правоохоронці натрапили на людину, яка спилювала рідкісні види дерев на дорозі під час патруля. Про це повідомили у відділі комунікації Пісочинської сільській об'єднаної громади.

Відзначається, що поліцейські зупинили автомобіль "ГАЗ-66" під час патруля в селі Рай-Оленівка. У чоловіка не було документів на керування авто. Водій почав пропонувати поліцейським гроші, за право проїзду, але ті не погодилися на хабар.

"Після того, як офіцери попередили про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, водій закрив двері авто і почав рух у бік лісопосадки, сподіваючись відірватися на бездоріжжі", - розповіли в прес-службі громади.

Лісоруб незважаючи на всі спроби відірватися від переслідувачів не зміг відірватися від поліцейських авто. Зловмисник після зупинки вистрибнув з автомобіля і зник у лісопосадці, покинувши своє авто і завантажені в нього триметрові, стовбури дубів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що старший лейтенант поліції Харківської області сяде у в'язницю за зберігання синтетичних наркотиків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися