У Харкові знову облили фарбою пам'ятник Жукову

Поліція розшукує невідомих, які облили фарбою монумент

20 травня вночі у Харкові по проспекту Григоренка невідомі облили червоною фарбою пам'ятник маршалу Жукову. Відповідні фотографії на своїй офіційній сторінці в Telegram-каналі опублікувала громадська організація "Фрайкор".

"Нічні вітри Харкова знову нагадали, що кривавий шлях м'ясника Жукова не змити зусиллями комунальників", - відзначили активісти.

У свою чергу поліція підтвердила інформацію про інцидент, повідомлення про який надійшло близько 1:10. Зазначається, що співробітники поліції вилучили розбиту скляну банку із залишками фарби.

Інформація внесена в Єдиний облік. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Проводяться заходи по встановленню всіх обставин та осіб, причетних до цієї події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 19 травня, у Немишлянському районі Харкова невідомі облили червоною фарбою погруддя маршалу Жукову на проспекті Григоренка. Проте у відділі комунікації Нацполиции в Харківській області заявили, що до них звернень про те, що трапилося не надходило.



Джерело: https://t.me/freikorps_org
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися