ДТП з потерпілими: у Харкові байкер потрапив під колеса легковика

Внаслідок ДТП до лікарні доставили водія мотоцикла

У Харкові на Рогані мотоцикліст потрапив до лікарні після зіткнення з легковим автомобілем. Про це повідомили у відділі комунікації патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, сьогодні, 20 травня, близько 7:00 патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Роганській, 156.

За попередньою інформацією, учасниками аварії стали автомобіль ВАЗ-21083 і мотоцикл. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в лікарні доставили водія мотоцикла. Обставини аварії встановлюватимуть слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці Харківської області з'ясовують обставини аварії, яка сталася 18 травня близько 20:00 на вулиці Шевченка. Відзначається, що 32-річну жінку та 50-річного водія одного з транспортних засобів доставили в медичний заклад, однак чоловік на наступний день помер у лікарні. За даними слідства, 50-річний водій автомобіля Hyundai Coupe виїхав з прилеглої території на проїжджу частину і зіткнувся із транспортним засобом BMW X1 під керуванням 27-річної харків'янки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися