У Харківській області спалахнула багатоповерхівка

Пожежа виникла в квартирі 5-поверхового будинку

На Харківщині у Куп'янську загорівся багатоповерховий будинок. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС в Харківській області.

За даними рятувальників, пожежа виникла 21 травня о 7:25 в квартирі 5-поверхового будинку в селищі Ковшарівка. Зазначається, що до місця пожежі направили відділення 44-й пожежнорятувальної частини. На момент їх прибуття в квартирі на 4-му поверсі будинку в сміттєвому пакеті горіли папір і одяг.

О 7:55 пожежу було ліквідовано. За попередньою інформацією, причиною пожежі є необережне поводження з вогнем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові в результаті пожежі в приватному будинку загинув чоловік. Наголошується, що на місце виїхали два відділення рятувальників. На той момент на площі близько 20 квадратних метрів горіли особисті речі та меблі. У ході гасіння бійці ДСНС виявили тіло чоловіка 1941 року народження.

Читайте за осиланням: в Харкові підпалили продуктовий кіоск. Відзначається, що вогонь поширився на площу близько 2 кв. м. Горіли господарські речі, меблі, облицювання стін та стелі. У результаті пожежі жертв і постраждалих немає. За попередніми даними, причина виникнення пожежі - занесення відкритого джерела вогню. За попередніми даними, причина виникнення пожежі - занесення відкритого джерела вогню.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися