"Прозорі офіси" у Харкові відновлюють прийом громадян

Потрапити на прийом можна тільки за попереднім записом

У зв'язку з ослабленням карантину "Прозорі офіси" та управління праці та соціального захисту населення Харкова відновлюють прийом відвідувачів для надання повного переліку послуг соціального характеру. Про це повідомили у відділі комунікації Харківської міської ради.

Прийом заявників в "Прозорих офісів" та Регіональному центрі послуг здійснюватиметься виключно за попереднім записом через сайт або за телефонами Call-центру: (057) 725-03-33,(099) 725-03-33, (098) 725-03-33, (063) 725-03-33. Для отримання послуги необхідно прийти на прийом за 10 хвилин до зазначеного часу.

У районах, які не працюють у форматі "Прозорий офіс" (Новобаварський, Холодногірський, Основ'янський, Немишлянський, Індустріальний та Слобідської райони), потрапити на прийом в районні управління праці та соціального захисту населення також можна за попереднім записом.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що "Харківводоканал" затвердив нові тарифи на воду. До 1 червня підприємства України зобов'язані подати розрахунки тарифів на 2021 рік.




Джерело: https://www.city.kharkov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися