У Харківській області перевірили місця накопичення фальсифікату: що виявили (ФОТО, ВІДЕО)

Орієнтовна вартість вилучених контрафактних тютюнових виробів перевищує 11 млн грн

Днями у Харківській області перевірили місця накопичення фальсифікованих товарів та виявили контрафактні тютюнові вироби. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Обшуки у місцях накопичення фальсифікованих товарів провела спільна міжвідомча група у складі оперативних співробітників управління оперативно-розшукової діяльності Східного регіонального управління ДПСУ, детективів Територіального управління БЕБ у Полтавській області, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури.

У ході обшуків вилучили 159 тисяч пачок цигарок, 86 електронних сигарет (вейпів) та документацію. Орієнтовна вартість вилучених контрафактних тютюнових виробів перевищує 11 млн грн.

Фігурантам справи загрожує відповідальність, передбачена ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України “Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів”.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що рятувальники Харківського району провели інформаційно-розʼяснювальну роботу на території Мереф’янської міської ради.

Інспектори постійно проводять агітаційну роботу по населених пунктах Харківського району з метою недопущення виникнення пожеж у житлових секторах та безпеки життя населення. Відповідні роботи провели 6 листопада у м. Мерефа Мереф’янської громади. Під час рейду рятувальники приділили особливу увагу питанню правил поведінки при пожежі, а також при виявленні підозрілих або вибухонебезпечних предметів.

Детальніше про проведення рейдів у Харківській області читайте за посиланням.

Читайте также