У Харкові побили члена "Партії Шарія": потерпілий звинувачує Нацкорпус і Офіс Президента

Нацкорпус проведе акцію протесту під офісом політичної партії ОПЗЖ, у ході якої прокоментують звинувачення в свою сторону

Сьогодні вночі у Харкові побили одного з активістів "Партії Шарія". Про це проросійський блогер Анатолій Шарій написав у своєму Telegram-каналі.
"Вночі. У Харкові. По голові битами. Тільки що дізнався. Хлопець, що вів колону в Києві. Все, "Нацкорпус" і Офіс Президента зважилися на вбивство. Вижив дивом. У реанімації борються за життя", - йдеться в повідомленні.
Шарій також розповів, що за дві години до нападу Микита Роженко звернувся в управління обласної поліції із заявою про погрози з боку націоналістів.
У свою чергу, представники Національного корпусу повідомили, що свій коментар з приводу звинувачення їх причетності до даної події дадуть на анонсованій акції протесту під офісом політичної партії ОПЗЖ на Харківській набережній 7/9. Акція має відбутися в 17:00.
У прес-службі Головного управління Нацполіції в Харківській області повідомили, що 25 червня близько 1:53 двоє невідомих напали на молодика на вулиці Весніна.
Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті такі дії караються позбавленням волі на строк до 4 років. Усі обставини події та причетних до неї осіб встановлюють слідчі Київського відділу поліції Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися