Вулицями Харкова розсікав новенький БТР (Відео)

Броньовик є досить міцним, адже порівняно з ним звичайні легковики здаються іграшковими машинками

Сьогодні, 25 червня, у Харкові автомобілісти стали свідками того, як вулицями міста розсікав новенький БТР. Відповідна інформація з'явилася у місцевих пабліках.

На відеозаписі, яким поділилися очевидці в мережі, видно, як по одній з харківських вулиць маневрує БТР. Примітно, що броньовик є досить міцним, адже порівняно з ним звичайні легковики здаються іграшковими машинками.

"Чого тільки не побачиш на вулицях Харкова - БТР новенький, швидше за все з Малишева",- відзначають інтернет-користувачі.

Нагадаємо, що на Салтівці в Харкові близько десятка людей каталися на бронемашині поблизу загоряючих, а після - плавали по річці на БТР.

Читайте також: У зв'язку з тим, що коронавірус в Харкові і не збирається йти на спад (1947 інфікованих в Харківській області станом на цей ранок, 56 нових випадків), правоохоронці посилили контроль за дотриманням карантину. Працівники поліції спільно з представниками Держпродспоживслужби, ДСНС і чиновниками вирушили в профілактичний рейд в парку відпочинку "Акважур".




Джерело: https://t.me/vekha/7463
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися