Обробляв трупи батьків сіллю: у поліції Харкова визнали гучну справу вбивством

Харків'янин тиждень прожив з померлими батьками і намагався покінчити з собою

У поліції Харківської області відкрили кримінальне провадження за фактом смерті двох пенсіонерів, син яких посипав тіла сіллю. Правоохоронці розслідують цю справу за статтею "Вбивство", повідомили в прес-службі.

За даними правоохоронців, інформація про смерть пенсіонерів надійшла від їхнього сусіда 28 червня о 22:09. Відзначається, що мешканець багатоповерхівки на вул. Зерновій повідомив, що до нього зайшов сусід і розповів, що його батьки померли тиждень тому і їхні тіла досі знаходяться в квартирі. Чоловік також заявив, що має намір покінчити життя самогубством.

На місце події прибули співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції. Поліцейські виявили в квартирі чоловіка, який порізав собі руки. Йому була викликана швидка медична допомога. Медики констатували у потерпілого отруєння хімічною речовиною, опік гортані і стравоходу. Чоловік пояснив, що випив фарбу і настойку валеріани. В даний час він госпіталізований в лікарню.

За словами чоловіка, його батьки померли 18 червня. Син присипав тіла сіллю, щоб не було запаху. При огляді місця події поліцейські виявили тіла 83-річного чоловіка та 82-річної жінки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися