У Харкові під час чергової акції закидали яйцями прихильників Шарія (фото)

Нацкорпус з-за кордону копів кидався яйцями в учасників акції

У центрі Харкова на Площі Конституції 30 червня пройшла акція на підтримку побитого члена "Партії Шарія" Микити Роженко.

Демонстрацію намагалися розігнати представники "Національного корпусу", повідомляє UA: Харків.

За даними медіа в акції брало участь близько 50 осіб. Захід проходив біля Історичного музею в самому центрі міста. Противників Шарія було близько 20. Мітинг охороняла сотня співробітників поліції.

Представники "Нацкорпуса" з-за кордону правоохоронців кидались яйцями в учасників акції. Також противники "Партії Шарія" включали голосно звуки кудкудакання на портативних колонках.

В результаті протистояння поліцейські затримали чотирьох осіб з боку "Національного корпусу". Їх посадили в автобус. Однак, до вечора стало відомо, що офіційно нікого не затримували. За словами прес-секретаря ГУ МВС України в Харківській області Олени Бараник молодих людей тільки опитували і встановлювали їх особистості. Офіційних заяв від обох сторін у поліції немає. 

Раніше "Хаьков. Коментарі" повідомляли, що поліція перекваліфікувала статтю у справі про напад на члена партії Шарія Микиту Роженко в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися