На Харківщині смертність сильно перевищила народжуваність: опубліковані дані

За перші три місяці 2020 року кількість померлих більш ніж у два рази перевищила кількість народжених

У Харківській області за перші три місяці 2020 року кількість померлих більш ніж у два рази перевищила кількість народжених. Про це повідомили в Головному управлінні статистики в Харківській області.

Згідно з даними відомства за перші три місяці 2020 року на території області померло 10 385 осіб, у той час як народилося - 3 971.

У Держстаті повідомляють, що більшість смертей стали наслідком хвороб системи кровообігу - 7249 людина, 1473 людини померли від раку і 528 осіб-від зовнішніх причин (ДТП, нещасні випадки та ін.).

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська стала однією з восьми областей України, яка станом на 6 липня не готова до ослаблення карантину. Крім Харківської, немає показників для ослаблення карантину у Волинської, Донецької, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської та Чернігівської областей.
Для ослаблення карантину показники повинні бути наступними:
середня кількість ПЛР-досліджень та ІФА-тестів – не менше 24 на 100 тис. населення протягом тижня;
коефіцієнт виявлення випадків коронавіруса - не більше 11%;
показник динаміки зростання випадків COVID-19 – не більше 10%.
Нагадаємо, Харківські кінотеатри відкрилися 2 липня, але ввечері наступного дня їх знову закрили. За два дні роботи в кінотеатрі "8 1/2" побувало близько 30 відвідувачів. Після цього він зупинив роботу через рішення міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися